Бербатов заплаши Манчестър Юнайтед със съдбата на Ливърпул


Бербатов заплаши Манчестър Юнайтед със съдбата на Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

5368 0

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заплаши бившия си клуб със съдбата на... Ливърпул. Българският стрелец предупреди "червените дяволи", че са пред угрозата да останат далеч от титла във Висшата лига дълги години, ако не дадат пълната влас на Оле Гунар Солскяер да развие отбора според своите идеи, а не на тези в ръководството на клуба.

Бербатов използва за пример големия съперник на 18-кратните шампиони, които нямат титла вече 29 години в английския елит, въпреки че бяха близо на няколко пъти в последното десетилетие.

"Не мисля, че някой свързан с Юнайтед е вярвал, че клубът ще се провали толкова бързо след оттеглянето на сър Алекс Фъргюсън. В момента клубът е без титла шест поредни години и дори не е близо до отбори като Манчестър Сити, Ливърпул и дори Тотнъм. Сезоните могат да станат осем, девет, десет… и много бързо можеш да изпаднеш в позицията, в която се намира Ливърпул”, коментира Бербатов пред Mirror. 

"Именно заради това Юнайтед трябва да подкрепи Оле и да му даде свобода да купи футболистите, които иска и да продаде тези, който не иска в отбора", сподели още бившият играч на Тотнъм и Байер Леверкузен, който спечели титлата в Англия два пъти именно с тима на Юнайтед. Самия Оле Гунар Солскяер пък загатна за сериозна чиста от "златотърсачи" в клуба (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички