Бербатов: Феновете на Юнайтед ще посрещнат Тевес с отворени обятия


Бербатов: Феновете на Юнайтед ще посрещнат Тевес с отворени обятия
Снимка: Gulliver/Getty Images

3186 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е на мнението, че неговият бивш съотборник на "Олд Трафорд" - Карлос Тевес, ще бъде посрещнат с отворени обятия от феновете на "червените". Берба не вижда проблем в това, че аржентинецът в последствие е играл с фланелката и на градския съперник Манчестър Сити.

"Появиха се спекулации, че Тевес може да се завърне в Юнайтед под наем - защо не? Когато можеш да правиш подобни сделки под наем, е хубаво да взимаш играчи, които познават мястото, знаят ситуацията на клуба и на феновете", коментира Бербатов за Betfair.

"Разбира се, той игра в Манчестър Сити, но аз съм сигурен, че феновете ще го приемат отново", смята Бербатов и добавя: "Той беше тих в съблекалнята, малко като мен, но това не винаги е важно. Всички знаем какво представлява Тевес на игрището - бяга като луд, бори се за отбора, бележи голове и никога не се предава преди да е свършил мачът."

А какво се заговори в медийното пространство по отношение на евентуалното завръщане на Тевес в Юнайтед - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички