Бе ли сериозно ощетен Юнайтед от страничния съдия? (ВИДЕО)


Бе ли сериозно ощетен Юнайтед от страничния съдия? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2761 0

Манчестър Юнайтед и Арсенал не успяха да се победят в дербито на 7-ия кръг. Двубоят завърши при равен резултат - 1:1. "Червените дяволи" излязоха напред в резултата, преди Обамеянг да възстанови паритета. Голът обаче остави своите въпросителни.

От Манчестър протестират, че страничният съдия сериозно е объркал дефанзивните им действия. В 58' грешка в защитата на "червените" води до извеждащ пас към Обамеянг, който поема топката и реализира. Още при контакта между нападателят и "коженото кълбо" обаче, страничният съдия вдига своя флаг за засада.

Играчите на Юнайтед вдигат ръце и видимо не остават напълно съсредоточени, предполагайки, че ситуацията е нередовна. Грешката на рефера е огромна, защото, предвид позицията му, за него трябва да е повече от очевидно, че няма нищо нередно и играта трябва да продължи. Главният съдия също отсъжда засада, но след намеса на ВАР голът е зачетен.

"Червените дяволи" недоволстват от действията на страничния рефер. Техният мениджър - Оле Гунар Солскяер, също сподели, че съдията не е трябвало да вдига флага си. В крайна сметка Юнайтед е на 10-то място с 9 точки, а Арсенал - на 4-то с 12. На "Олд Трафорд" това е най-лошият старт на сезона от 30 години насам. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички