Барселона и Челси се приближиха до сделка, а Юнайтед изгоря


Барселона и Челси се приближиха до сделка, а Юнайтед изгоря
Снимка: Gulliver/GettyImages

2136 0

Ръководството на Челси е взело решение да намали сумата, която иска, за да продаде един от най-добрите си играчи през миналия сезон. Според информация на "Evening Standard", лондончани ще намалят исканата цена за Вилиан. Досега тя беше 65 милиона паунда, но изданието информира, че сега тя е между 55 и 60 милиона паунда.

Причината за това е желанието на Челси да финансира част от лятната си селекция с продажбата на част от играчите, от които Маурисио Сари няма нужда. Освен това Барселона има сериозен интерес към Вилиан и, въпреки че привлече Малком от Бордо, продължава да настоява за бразилския ас на английския гранд.

В същото време обаче преговорите с Манчестър Юнайтед за фланговия нападател за замразени. Причината за това е нежеланието на Жозе Моуриньо да продаде Антони Марсиал в Челси. Френското крило иска да напусне "Олд Трафорд", но Жозе Моуриньо не желае да го продаде в друг английски клуб. Заради тези действия на "червените дяволи" лондончани няма да разговарят с Юнайтед за Вилиан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички