Азар: Трофеят в Лига Европа ще е перфектното сбогуване с Челси


Азар: Трофеят в Лига Европа ще е перфектното сбогуване с Челси
Снимка: Getty Images/Gulliver

2395 0

Звездата на Челси Еден Азар още веднъж намекна, че най-вероятно ще премине в Реал Мадрид това лято, след като заяви, че спечелването на трофея от Лига Европа би било перфектното сбогуване със „сините“.

Според медиите Азар е трансферна цел номер 1 на "Кралския клуб" това лято, макар и между Челси и Реал да има сериозни разминавания относно цената на белгийския нападател. Самият Азар досега не е казал категорично дали си тръгва от „Стамфорд Бридж“, но на няколко пъти го намекна. Това означава, че утрешният финал на Лига Европа между Челси и Ливърпул може да е последният му мач с лондончани.

"Този мач е много важен за всички, свързани с клуба. Когато играеш финал, няма значение дали е Шампионска лига, Лига Европа, или Купата на лигата, просто искаш да спечелиш и да празнуваш. Загубихме финала на Купата на лигата, така че това ни е последният шанс за трофей. Просто искам да спечелим, няма значение дали ще вкарам, или не. Ако това е последният ми мач с отбора, искам да вземем трофея. Това би било перфектното сбогуване“, коментира Азар. Двубоят между Челси и Арсенал е в сряда от 22:00 часа българско време. Има обаче вероятност белгиецът да се озове и в Барселона. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички