Атлетико иска ас от Висшата лига за заместник на Гризман


Атлетико иска ас от Висшата лига за заместник на Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

2435 0

Нападателят на Арсенал Александър Лаказет може да замени Антоан Гризман в тима на Атлетико Мадрид, съобщи Marca. Барселона планира да представи Гризман като ново попълнение в четвъртък, 11 юли.

В момента двата клуба от Испания обсъждат размера на компенсацията за 28-годишния нападател. Вписаната сума в контракта на Гризман е 120 млн. евро, но Барселона се опитва да намали цената. При всички случаи Атлетико ще получи внушителна сума, която вече инвестира в привличането на 19-годишния Жоао Феликс от Бенфика.

Треньорът на "дюшекчиите" Диего Симеоне обаче се нуждае от още един опитен голмайстор и такъв може да стане Лаказет, партньор на Гризман във френския национален отбор. Миналият сезон 27-годишният Лаказет вкара 13 гола и асистира за 7 в Примера дивисион. Арсенал не успя да се пребори за място в Шампионската лига и може да приеме оферта за нападателя си, ако е изгодна. Лаказет бе привлечен в Арсенал от Лион през 2017 г. срещу рекордната за лондонския клуб сума от 60 млн. евро.

При възможност пък Унай Емери ще опита да преговаря и за една от големите звезди на Хърватия. За кого става въпрос вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички