Ас на Юнайтед иска да си ходи заради Ван Гаал


Ас на Юнайтед иска да си ходи заради Ван Гаал

3139 0

Испанският полузащитник Андер Ерера е готов да напусне Манчестър Юнайтед след по-малко от две години престой на "Олд Трафорд". Това е една от топ информациите на Острова от днес, споделена от ESPN и "Daily Star".

Бившият играч на Атлетик Билбао беше привлечен през 2014 година срещу сумата от 29 милиона паунда, която беше обявена за доста висока от медиите в Англия. Въпреки това той не разочарова с представянето си и, когато получава шанс за изява, се представя доста добре.

Въпреки това през този сезон Ерера играе все по-рядко, което е довело до недоволство от страна на халфа. Той иска да попадне в състава на Испания за Евро 2016 и настоява за спешен разговор с Луис Ван Гаал.

Баскът е поредната жертва на "философията" на холандеца, който практикува скучен футбол. Въпреки че засега това носи дивиденти и "червените дяволи" са на 3-о място във Висшата лига, феновете и част от играчите са недоволни от футбола, който се играе на "Олд Трафорд".

Ако Ерера не започне да играе по-често в мачовете на Юнайтед, то той ще търси трансфер още през януари. За целия сезон до момента халфът има 10 мача като титуляр във всички турнири, като на сметката си има общо 3 гола и 3 асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички