Ас на Арсенал се вайка: Огромна издънка, недопустимо е


Ас на Арсенал се вайка: Огромна издънка, недопустимо е

1486 0

"Това е огромна крачка назад за нас, защото беше много важно да спечелим този мач и да сме в по-добра позиция преди уикенда", заяви вратарят на Арсенал Петър Чех след поражението от Уотфорд с 1:2.

"Артилеристите" допуснаха изненадваща загуба на "Емиратс", като по този начин не успяха да скъсят преднината до лидера Челси, срещу когото ще се изправят в края на тези седмица.

"Винаги съм казвал, че на това ниво не можеш играеш 80 или 85 минути. Трябва да си напълно концентриран от началото до края и всички да са на върха на възможностите си. През първото полувреме те бяха по-добри от нас, ние направихме много грешни пасове, загубихме всяко едно единоборство, просто бяхме по-слаби от тях.

След почивката се подобрихме и създадохме много положения, но вкарахме само един гол. Лошият ни старт даде голяма вяра и мотивация на играчите на Уотфорд. Трудно ми е да си го обясня, защото бяхме добре подготвени за мача", коментира стражът на лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички