Арсенал иска играч на Аякс, холандците готови да го продадат още през януари


Арсенал иска играч на Аякс, холандците готови да го продадат още през януари
Снимка: Getty Images/Guliver

2818 0

Отборът на Арсенал започва офанзива по привличането на крилото на Аякс Хаким Зийеш по време на януарския трансферен прозорец. Мароканският футболист беше трансферна цел на „артилеристите“ още през лятото, но тогава амстердамци отказваха да се разделят с играча. Интерес към него проявява и съперника на Арсенал в Западен Лондон Тотнъм.

Зийеш е бил информиран от ръководството на Аякс, че може да напусне още този месец. Холандският гранд ще иска около 50 милиона евро за играча, след като той впечатли в Шампионската лига през изминалия сезон. Наставникът на Арсенал Микел Артета харесва мароканеца и е дал зелена светлина за осъществяването на този трансфер.

„Артилеристите“ се опитват да стабилизират отбора след слабия старт на кампанията във Висшата лига. В момента тимът на Микел Артета заема 10-тото място в класирането в Англия. А ето кой важен за Арсенал играч най-вероятно ще напусне тима през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички