Арсенал договори желания бранител


Арсенал договори желания бранител
Снимка: Getty Images/Guliver

1684 0

Отборът на Арсенал е много близо до подписа на защитника на Сент Етиен Уилям Салиба, съобщава Sky Sports. 18-годишният французин бе обект на интерес от Тотнъм, но според информациите е предпочел градския съперник на „шпорите“.

Младежкият национал на Франция е определян за един от най-обещаващите бранители в Европа. Салиба ще струва на "артилеристите" 30 млн. паунда плюс бонуси, като ще бъде върнат под наем на Сент Етиен за сезон 2019-20.

Това означава, че Арсенал все още може да остане без опции в отбрана за следващия сезон, след като централният бранител Лоран Кошчелни отказа да пътува с отбора за предсезонната подготовка в САЩ. Салиба ще  е второто ново попълнение на Унай Емери и компания през лятото след идването на 18-годишния бразилски нападател Габриел Мартинели от Итуано.

Феновете на тима наскоро получиха още лоши новини, след като стана ясно, че Франки Де Йонг е бил пред трансфер в Арсенал (какво е попречило на сделката четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички