Арсен Венгер разкри, че е готов да поеме английски гранд


Арсен Венгер разкри, че е готов да поеме английски гранд
Снимка: Guliver/GettyImages

4533 0

Легендарният мениджър на Арсенал Арсен Венгер коментира възможността отново да започне работа на най-високо ниво. През 2018 година той се оттегли от поста си на "Емирейтс" след близо 22-годишна служба и от тогава е без работа.

Сега Венгер направи доста любопитно изказване, като обяви, че е готов да поеме Манчестър Юнайтед. Нещо повече - френският специалист дори обяви, че има планове за това как да върне тима на върха.

"Както съм казвал и преди, да работиш като треньор на Манчестър Юнайтед е мечта. За всеки треньор. Имам самочувствието. Имам куража. И сте прави - имам и идеите.

Според мен тимът се нуждае от четирима нови играчи, които веднага да започнат като титуляри, да носят тежестта. В момента клубът има страхотен състав и не са толкова далеч от успехите, колкото всички хора си мислят. Трябва им и треньор, който да ги напътства и да ги развива", обяви Арсен Венгер.

Наскоро бе обявено, че Венгер е много близко до това да се завърне в любимата игра. Каква позиция и къде му бе предложена ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички