Арсен Венгер отказал да поеме Манчестър Юнайтед


Арсен Венгер отказал да поеме Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1284 0

Арсен Венгер е отказал да стане мениджър на Манчестър Юнайтед през 2001-а година, когато Алекс Фъргюсън беше пред оттегляне от треньорската професия. Това става ясно от автобиографията тогавашният президент на клуба Мартин Едуардс. 

"Питайте него (Едуардс). Аз винаги съм бил дискретен. Някой ден може би ще изкарам всичко наяве и ще мога и аз да напиша няколко глави. За това обаче трябва да питате Мартин Едуардс", заяви французинът.

"Аз обичам Арсенал и той е най-ценен за мен. Някой ден може би ще направим много интересен разговор с медиите. Сега говорим за Манчестър Юнайтед и случилото се през последните 20 години, а то е много интересно. Много неща се промениха, но аз още съм в Арсенал и това е важно за мен. Заради Арсенал съм още в професията", добави французинът.

"Разбира се, че и аз съм си задавал въпроси. Манчестър Юнайтед е много атрактивна дестинация за треньорите, но щастлив ли съм аз в Арсенал? Отговорът винаги е бил да", заяви още мениджърът на лондончаните, като допълни, че никога не се е изкушвал да поеме "червените дяволи".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички