Алвеш: Не мога да завърша кариерата си без да съм играл във Висшата лига


Алвеш: Не мога да завърша кариерата си без да съм играл във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

2192 0

Крайният бранител на Пари Сен Жермен Дани Алвеш призна, че не може да си представи да завърши кариерата си без да се е състезавал за отбор от Висшата лига. Бразилецът подчерта, че футболът в Англия е нещо уникално.

"Мисълта, че мога да завърша кариерата си без да съм играл във Висшата лига, просто не е възможна", споделя Алвеш пред "Тhe Telegraph" и добавя: "Със сигурност там е най-уникалният футбол в света. Първо - заради уважението към играчите от страна на феновете, и второ - заради страстта на терена."

"Ако мога да играя там, ще бъде чудесно, но ще отида във Висшата лига по един или друг начин", добавя още бившият играч на Барселона. Алвеш прекара осем години на "Камп Ноу" преди да премине в състава на Ювентус и в по-късен етап - в ПСЖ.

Междувременно, защитникът на Барселона Жерард Пике отправи критики към своя съотборник Усман Дембеле заради лошата си дисциплина. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички