Ако си мислите, че титлата във Висшата лига се решава в Манчестър - грешите


Ако си мислите, че титлата във Висшата лига се решава в Манчестър - грешите
Снимка: Guliver/GettyImages

1668 0

Звездата на Манчестър Сити Кевин де Бройне сподели, че не очаква борбата за титлата във Висшата лига да е само между неговия тим и градския съперник Манчестър Юнайтед. И двата отбора се намират в страхотна форма и все още не познават вкуса на поражението в първенството.

След силния старт на кампанията Сити е лидер с 22 точки, на 2 пред „червените дяволи“ и на 5 пред третия Тотнъм. „За момента двата тима са с леко предимство, но останалите отбори са наблизо. Все още е твърде рано да говорим за подобно нещо, тъй като ако загубиш два или три мача отново ще се върнеш в изходна позиция. Затова трябва да задържим нивото си“, заяви за ESPN белгийският национал.

От началото на кампанията Сити е спечелил седем от осемте си мача във Висшата лига, като играчите на Пеп Гуардиола демонстрират изключителна форма в нападение, записвайки разгромни победи над Стоук (7-2), Уотфорд (6-0), Ливърпул (5-0) и Кристъл Палас (5-0).

„Мисля, че показваме точно това, което той иска от нас. Ясно е, че ще има двубои, в които се представяме по-силно и такива, в които не чак толкова, но важното е да запазим стила си на игра. Опитваме се да доминираме и да притискаме максимално своя съперник и когато го правим успешно, това дава резултат. Наистина понякога е трудно да играем на високи обороти през целия двубой, но в момента всички се намират в отлична форма“, допълни още Де Бройне, цитиран от БГНЕС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички