Агентът на Погба: Фъргюсън харесва само тези, които му се подчиняват


Агентът на Погба: Фъргюсън харесва само тези, които му се подчиняват
Снимка: Getty Images / Guliver

1753 0

Агентът на Пол Погба Мино Райола не остана равнодушен към написаното от Алекс Фъргюсън в новата му книга „Лидерство“. В нея легендарният мениджър обвинява Райола за това, че Погба е напуснал Манчестър Юнайтед. Агентът е категоричен, че думите на Фъргюсън не отговарят на истината и един ден самият Погба щял да разкаже цялата истина.

"Някой ден неговият бивш играч Погба ще разкаже цялата истина. Фактите, както ги разказва Фъргюсън, не са достоверни. А това, което той каза за мен, го считам за комплимент - аз нямам нужда да се харесвам на него.", заяви Райола пред "Тутоспорт".

"Разбирам как той подбираше играчите: не по качествата им, а по това дали харесва агентите им. Аз съм мениджър, който защитава интересите на самите футболисти.", добави още агентът.

„Приемам думите му като доказателство, че съм добър в моята работа. Ако гледах само своята бърза печалба, щях да оставя Погба в Манчестър. Но аз поставям неговите интереси на първо място и ние решихме той да отиде в Торино. Може би Фъргюсън харесва само онези, които го слушкат и му се подчиняват. Той беше превъзходен треньор, но и най-великите треньори допускат грешки понякога", сподели oще той.

Освен на Пол Погба, Мино Райола е агент и на Златан Ибрахимович и Марио Балотели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички