Агентът на Лукаку намекна, че той мисли за трансфер през лятото


Агентът на Лукаку намекна, че той мисли за трансфер през лятото
Снимка: Guliver/GettyImages

1267 0

Агентът на нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку - Федерико Пасторело, разкри, че клиентът му може и да си тръгне от "Олд Трафорд" това лято, въпреки че има договор за още три години с "червените дяволи".

Белгийският национал премина в Юнайтед от Евертън през лятото на 2017-та година срещу 75 милиона паунда, като от тогава е вкарал 42 гола в 90 мача с червения екип. Лукаку е обвързан с клуба до лятото на 2022-ра година, но агентът му не е сигурен, че той ще се задържи толкова време в Англия.

"За момента той е концентриран върху края на сезона. Битката за третото и четвъртото място във Висшата лига е много оспорвана, така че ще видим какво ще стане в бъдеще, след като свърши сезона. Това е вторият му сезон в клуба и той има договор за още три години. Нека видим. Той е футболист, който обича да опознава различни култури, различен футбол", коментира Пасторело.

"Той иска кариерата му да се развие в различни страни, защото иска да печели трофеи и да се докаже, да може да казва на децата си, че е печелил титли в тази страна и в друга страна. Бъдещето е много отворено, но за момента не обсъждаме това, защото сега е решителният момент от сезона. Той харесва Италия, когато е бил дете, е гледал Серия А. Отбори като Реал Мадрид и Барселона също могат да привлекат всеки шампион, така че той харесва също Ла Лига и Бундеслигата", допълни агентът на Лукаку. Вижте тук какъв съвет даде на белгиеца бившата звезда на Юнайтед Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички