50-милионният "дявол", който е определян от феновете за същинска кражба


50-милионният "дявол", който е определян от феновете за същинска кражба
Снимка: Getty Images/Guliver

4385 0

Феновете на Манчестър Юнайтед са повече от категорични - Арън Уан-Бисака си заслужава всяко едно пени, платено за неговия трансфер на тима на Кристъл Палас. Нещо повече: "червените" привърженици са на мнение, че 50-те милиона, дадени за Уан-Бисака, са твърде малко за играч от неговия калибър.

Уан-Бисака опроверга високите очаквания към себе си още с първите си изяви на терена в предсезонната подготовка на "дяволите". В приятелската среща срещу Интер, спечелена от "дяволите", Уан-Бисака изигра изключително силен двубой и бе избран за играч на мача. При едно от единоборствата, които бранителят спечели, 55-хилядната публика избухна толкова мощно, че можеше да си помислите, че е вкаран гол във вратата на "нерадзурите".

"Всъщност ние на практика ограбихме Кристъл Палас, привличайки Уан-Бисака за само 50 милиона", коментира привърженик на Юнайтед. Друг споделя, че "Уан-Бисака е класа, абсолютна машина за единоборства".

"Уан-Бисака е чудовище. Това е първият път от дълго време, в който смятам, че Манчестър Юнайтед разполага с трима добри защитници от четири на терена", споделя трети. "Знам, че е рано, но аз виждам в Уан-Бисака бъдещия най-добър краен бранител в света", смята друг фен на "дяволите".

Междувременно Давид Де Хеа спечели "битката" с Манчестър Юнайтед и става най-скъпоплатения вратар (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички