21-годишен се прицели в капитанската лента в Ливърпул


21-годишен се прицели в капитанската лента в Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

2973 0

Десният бранител на Ливърпул Трент Александър-Арнолд се прицели в капитанската лента в тима. 21-годишният футболисти е юноша на мърсисайдци, но вече се утвърди като твърд титуляр и има зад гърба си два финала в Шампионска лига. Сега английският национал е изправен пред мач №100 с фланелката на Ливърпул и говори за амбициите и любовта си към клуба.

"Не се срамувам да кажа, че за мен винаги е било мечта да бъде капитан на Ливърпул. Дали ще стане, или не, не зависи от мен. Не аз избирам кой да носи лентата. Но това е нещо, което бих искал да ми се случи един ден. Това е отдавнашна мечта за мен и ме мотивира", заяви в интервю за BBC футболистът.

Александър-Арнолд е роден в Ливърпул и още на 6 години се присъединява към академията на клуба. Той сподели, че никога не си е мислил да играе на друго място, освен при "червените".

"Винаги съм бил играч на Ливърпул и това е моят дом. Никога съм си помислял да напускам. Докато растях, мечтата ми винаги е била да играя за Ливърпул. Сега изживявам тази мечта и не виждам как това ще се промени", каза още Александър-Арнолд. А защо успехът в Шампионска лига бе по-специален за него вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички