Защо още в 4' беше ясно, че Ливърпул няма да победи Атлетико?


Защо още в 4' беше ясно, че Ливърпул няма да победи Атлетико?
Снимка: Getty Images/Guliver

5591 0

Полузащитникът на Атлетико (Мадрид) Саул Нигес вкара ценния единствен гол в мача срещу Ливърпул в осминафиналите на Шампионска лига снощи. Испанският национал се разписа в 4-ата минута на мача и донесе победата на своя тим в първия мач срещу европейския клубен шампион. Оказва се, че когато 25-годишният Нигес вкара гол, Атлетико не губи мача.

Във всички турнири талантливият халф е вкарал 37 гола и в тези мачове Атлетико е записал 33 победи и 4 равенства. Нигес призна, че много е искал да се разпише в този мач, тъй като в последно време е бил обект на "много критики".

"Голът е резултат от упорит труд. Ние не престанахме да вярваме и продължихме да работим. Въпреки че всички искат да отпаднем, ние продължаваме пътя си, мач след мач, вършейки си работата с големи усилия от целия отбор. Свършихме много работа, бяхме много добри в защита, действахме синхронно, защото съперникът има много опасни играчи, например Мане и Салах. Трябваше да играем така, че да не им оставяме свободни пространства", коментира испанецът след мача.

"Много исках да вкарам, в последно време получавам много критики и съм щастлив да помогна на отбора на нашия стадион. Арената беше страхотна, напомни ми на добрите стари вечери на "калдерон". Много хора искат да ни убият и ни критикуват, но тези, които ни подкрепят и в лоши, и в добри моменти - благодарим ви. Това е важно", допълни халфът. А какво каза защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк след загубата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички