Тони Кроос смъмри критиците на Карло Анчелоти


Тони Кроос смъмри критиците на Карло Анчелоти
Снимка: Getty Images

2722 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос смята, че старши треньорът на клуба Карло Анчелоти заслужава да получава по-голямо уважение и признание за успехите си през годините.

Германецът застана зад своя наставник и отличи качествата му преди финала на Шампионска лига между Реал Мадрид и Ливърпул в събота(28.05).

"Жалко е, че се дискутира въобще дали Юп Хайнкес и Карло Анчелоти са добри мениджъри в съблекалнята", казва той пред ZDF. "Не смятам, че подобни обсъждания са оправдани.

"Изглежда, че те не знаят нищо за професията. Може би през повечето време те избират по-малко сложния футболен път, но са много наясно как искат отборите им да играят, да се защитават и да атакуват. Този аспект обикновено не се взема под внимание, когато се говори за тях", споделя той.

32-годишният играч не отрече, че Ливърпул се е подобрил след финала на европейския клубен турнир през 2018 г. и подчерта, че Реал Мадрид има същите шансове да спечели трофея тази година, както и техния съперник.

"На финала на Шампионска лига даваш всичко от себе си, особено като се има предвид, че трябваше да дадем всичко от себе си неведнъж, за да стигнем до тази фаза", добави Кроос.

"Сега сме там и искаме да го спечелим."Честно казано, смятам, че Ливърпул е по-добър отбор, отколкото през 2018 г. Шансовете са 50:50.", завърши той.

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с похвали Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички