Коментарите на Хосеп Гуардиола и Маурисио Почетино след мача Сити - ПСЖ в Шампионска лига


Коментарите на Хосеп Гуардиола и Маурисио Почетино след мача Сити - ПСЖ в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2562 0

Манчестър Сити взе реванш срещу ПСЖ и след като бе загубил първия мач в груповата фаза на "Парк де Пренс" с 0:2, късно снощи успя да осъществи обрат на "Етихад" и да спечели не само срещата, но и първото място в "Група А" и вече гледа към 1/8-финалите в турнира Шампионска лига...

След края на двубоя Пеп Гуардиола очаквано бе доволен от трите точки, но призна, че е имало малък период от срещата, в който парижани сериозно са затруднили неговия тим:

"Играхме наистина добре, хората се наслаждаваха на играта ни. Надявам се да успеем да запазим това ниво възможно най-дълго. ПСЖ е страхотен отбор - какво мога да кажа... Опитахме се да държим футболистите им далеч от нашето наказателно поле, защото иначе са способни на всичко".

"С изключение на пет минути след като те ни вкараха и когато можеха да отбележат втори гол на контраатака, ние наистина направихме едно великолепно представяне. Щастливи сме, че сме в следващата фаза, поздравявам всички в клуба. Сега ще се концентрираме върху Висшата лига и ще се опитаме да сме в най-добра кондиция през февруари, за да продължим и към 1/4-финалите (б.р. - в Шампионска лига)", каза Пеп след мача.

От своя страна мениджърът на ПСЖ Маурисио Почетино раздели условно мача на две половини:

"Те започнаха по-добре и бяха агресивни в пресата. Имаше някои добри неща в играта ни, но други се нуждаят от подобрение. При 0:0 на полувремето успяхме да решим част от проблемите. Имахме контрол след като поведохме с 1:0, така че съм разочарован от резултата".

"Трябва да се подобрим във всички аспекти и във всички зони и ние го правим. Има детайли, които сега изглеждат по-добре, отколкото преди един месец. Малко по малко тимът ще израства", каза аржентинецът, а на пореден въпрос за слуховете, които го пращат в Манчестър Юнайтед, той отговори:

"Има слухове в тази среда - някои позитивни, други негативни. Сега не е времето да говорим за тях!", призова той, въпреки че на пресконференцията си преди мача бе казал, че е щастлив в Париж!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички