Зинедин Зидан: Всеки защитава своето, но не ми говорете за кражба


Зинедин Зидан: Всеки защитава своето, но не ми говорете за кражба
Снимка: Guliver/GettyImages

1667 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан изпусна леко нервите си по време на пресконференцията, която даде днес преди следващия мач на "лос бланкос" в Примера дивисион. Въпреки че срещата с медиите беше за предстоящия мач на тима, не беше подмината темата с дузпата, отсъдена за нарушение срещу Лукас Васкес.

Както е известно, в Италия и Каталуня нарекоха отсъждането на съдията Майкъл Оливър "кражбата на века". Зизу обаче категорично не е съгласен с подобно становище.

"Всеки може да даде мнението си за това дали имаше дузпа, или не. Но не разбирам, когато говорят за кражба. Но с това, което сме постигнали, не се харесваме на много хора", каза Зидан по време на брифинга си.

"Наистина не мога да разбера това становище. Но каквото и колкото и да се говори, историята няма да се промени - постигнали сме толкова много и е нормално да има завист от страна на някои хора.

Могат да говорят колкото си искат. Продължихме заслужено, защото играхме добре. Не мога да разбера защо ситуацията се коментира вече три дни. Всеки защитава своята позиция, но и говори каквото си иска. Но не ми говорете за кражба. Срамно е, че ни обвиняват в подобно нещо. Разочарован съм - не защото се говори за дузпата, а защото ни обвиняват в кражба. Такова нещо няма", категоричен беше Зинедин Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички