Зидан ще разполага с най-доброто за гостуването в Мюнхен


Зидан ще разполага с най-доброто за гостуването в Мюнхен
Снимка: Guliver/GettyImages

846 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще може да разчита на всичките си звезди за предстоящия сблъсък с Байерн Мюнхен от полуфиналите в Шампионска лига в сряда. В състава на френския специалист след наказание се завръща капитанът на тима Серхио Рамос, който пропусна реванша с Ювентус.

Основният проблем пред Зидан ще бъде изборът на двамата партньори на Кристиано Роналдо в атака. Французинът ще трябва да избира между Гарет Бейл, Иско, Карим Бензема, Лукас Васкес и Марко Асенсио, за това кой да започна сред титулярите на „Алианц Арена“. Единствените проблеми пред Зидан за гостуването в Мюнхен са свързани с травмата на Начо Фернандес, който получи разтежение по време на равенството с Атлетик Билбао преди седмица. Бранителят продължава да тренира индивидуално и все още не е ясно дали ще бъде готов за предстоящия двубой.

Междувременно президентът на "Кралския клуб" Флорентино Перес призна, че очаква нов триумф за неговия тим в най-комерсиалния клубен турнир. „Спечелихме два пъти поред Шампионската лига – нещо, което никой друг не бе правил. Триумфирахме в турнира три пъти в последните четири години, но нашата цел е да продължаваме да пишем история, заяви Перес. Знаем, че ни очаква трудно предизвикателство, тъй като Байерн е много добър отбор, но съм убеден, че нашите футболисти ще се раздадат докрай на терена. Освен това разполагаме и с невероятен треньор и вярвам, че този отбор ще направи всичко възможно, за да спечели отново европейската купа“, допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички