Зидан разкри от какво не е доволен след победата над АПОЕЛ и похвали Роналдо


Зидан разкри от какво не е доволен след победата над АПОЕЛ и похвали Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

999 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че не е останал особено довелен от представянето на тима през първото полувреме срещу АПОЕЛ. Европейският шампион спечели с 3:0 срещу кипърците, а две от попаденията отбеляза Кристиано Роналдо. Зидан засипа с похвали португалеца, допълвайки, че ако е в оптимална форма ще отбележи още повече.

"Започнахме турнира много нетърпеливо и определено не можем да бъдем особено доволни от представянето ни през първото полувреме на мача. торото полувреме бе много по-добро за нас и е радващо, че победихме с разлика. Цялостно за нас бе важно да започнем турнира с победа и в крайна сметка постигнахме тази цел", коментира французинът.

"Вкарахме три гола и не допуснахме нито един, звучи наистина добре. Когато обаче се бориш да спечелиш поредния трофей от Шампионската лига, тогава изобщо не трябва да се отпускаш срещу такива противници, защото можеш да останеш много изненадан накрая".

"Роналдо? Той е много ключов играч за нас и отново го показа. Ако бе в оптимална форма, тогава можеше да вкара поне четири попадения. Отново допринесе за нашата победа и се радвам наистина много".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички