Зидан е категоричен: Ранен гол и бием Байерн


Зидан е категоричен: Ранен гол и бием Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

1799 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че не е необходимо да променя нещо в отбора преди втората битка срещу Байерн Мюнхен в Шампионска лига. В първата среща "белия балет" стигна до успех с 2:1 в Мюнхен - резултат, който "кралете" записаха и през миналата година срещу баварската машина, но на реванша Байерн спечели със същия резултат. Тогава Реал Мадрид се класира след блестящо представяне на Кристиано Роналдо в продълженията.

"Важното за нас е да излезем на терена с мисъл за победа в мача. Имаме нужда от ранен гол и точно това ще се опитаме да постигнем. Това е полуфинал, знаем колко важен мач е и какво трябва да направим.

Няма нужда да променяме нищо. Ще бъдем концентрирани и решителни. В първия мач се справихме добре и няма нужда да променяме много неща", коментира Зидан на днешната си пресконференция.

Той има проблеми и с основния си състав, след като Даниел Карвахал е аут от срещата заради травма, а Иско е под въпрос. Плеймейкърът се очаква да попадне в основната група за мача, докато Карвахал може би ще бъде заменен от вече възстановения Начо Фернандес. Ако той не може да издържи 90 минути, възможно е отново Лукас Васкес да застане на позицията десен защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички