Зидан: Страхотен мач за нас, но още нищо не е решено


Зидан: Страхотен мач за нас, но още нищо не е решено
Снимка: Guliver/GettyImages

749 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен от снощната домакинска победа на своя тим с 3:1 над Наполи в мач от осминафиналите в Шампионска лига.

Въпреки че още в 8-ата минута Кралския клуб се оказа в ролята на догонващ, шампионите на Европа демонстрираха характер и стигнаха до обрата.

"Изиграхме страхотен мач. Жалко е, че Наполи ни вкара гол, но въпреки това успяхме да поправим нещата. Съумяхме да обърнем мача в своя полза и мисля, че това бе точният резултат", заяви след мача френският специалист.

"Предстои ни реванш на негостоприемен стадион, където определено няма да ни е лесно, така че сблъсъкът все още не е решен. Трябва да отидем там и да приключим всичко, възползвайки се от предимството, което вече имаме."

Наставникът на „белите” не пропусна да похвали и представянето на халфа Тони Кроос. В 49-ата минута немският национал вкара страхотен гол за 2:1 с удар от границата на наказателното поле.

"Кроос обича да влиза късно в наказателното поле и това е нещо, което наскоро обсъждахме с него. Той е способен да се движи повече както в дефанзивен, така и в офанзивен план. Той разполага със страхотен удар и е съвсем нормално да реализира попадения от подобни позиции. Като цяло съм много доволен от неговото представяне”, допълни Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички