Зидан: Няма какво да доказвам срещу ПСЖ


Зидан: Няма какво да доказвам срещу ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

965 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, заяви, че няма какво да доказва срещу ПСЖ и не го интересува какво говорят хората за него. В сряда "белия балет" приема парижани в първи 1/8-финален сблъсък в Шампионска лига

"Няма да променим мнението на хората, аз продължавам да работя, защото това е моята страст. Ще дам всичко от себе си, за да преодолеем трудности, а останалото не мога да го контролирам. Няма какво да се доказвам, всичко, което мога да направя е да се съсредоточа върху мача, това е важното за мен. Не какво казват хората за мен", заяви Зизу. 

"Вярно е, че съм от Марсилия, а отборът има историческо съперничество с ПСЖ, но това за мен не е важно. Единственото важно е мачът утре", сподели още наставникът, допълвайки, че отборът не е под голямо напрежение. "Кралете" изостават в Примера, отпаднаха от Купата на Краля и ШЛ се оказва едниственият турнир, който да спаси сезона им.

"Наистина е страхотно да си част от подобни важни мачове, които са съпътствани с голямо напрежение. За мен обаче това е нормално, както и за моите играчи. Не гледам на този мач като на финал, а мисля единствено как отборът ми да играе добре, защото когато го прави, то шансовете ни да спечелим са наистина големи. Няма как да е финал, това са два мача и ние трябва да покажем добър футбол". 

Относно индивидуалния сблъсък между Кристиано Роналдо и Неймар: "Говорим за двама страхотни футболити, но това не е между Роналдо и Неймар, а между Реал и ПСЖ. Роналдо постигна забележителни неща и няма да ги сравнявам, Всеки знае какво умее Неймар на терена".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички