Зачеркнат от Левски рефер ще свири страхотен мач в Шампионска лига


Зачеркнат от Левски рефер ще свири страхотен мач в Шампионска лига

2081 0

Феновете на Левски, а и част от ръководството на тима, не иска по никакъв начин съдията Георги Кабаков да ръководи мачове на "сините", но пък българският топ рефер получи страхотен наряд през идната седмица. Той беше назначен за главен съдия на мача от последния кръг на Шампионска лига между отборите на Валенсия и Манчестър Юнайтед.

Двата отбора се изправят в мач без значение за класирането на двата тима на стадион "Местая", но пък "червените дяволи" все още имат шанс да изпреварят Ювентус в челото на класирането, въпреки че възможността това да се случи е по-скоро илюзорна.

На родния рефер ще му помагат помощниците Деян Вълков и Мартин Маргаритов, а допълнителни асистент-съдии ще бъдат Станислав Тодоров и Николай Йорданов.

В последните месеци феновете на Левски са сериозно настроени срещу Кабаков, когото смятат за "платен рефер". Недоволството към него стигна връхната си точка през този сезон и "сините" дори писаха молби до БФС той да не ръководи мачове на отбора. Причината за недолюбването на Кабаков от страна на Левски вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички