Ювентус пощади Петев, а Севиля извади луд късмет, за да продължи напред в ШЛ


Ювентус пощади Петев, а Севиля извади луд късмет, за да продължи напред в ШЛ
Снимка: Guliver/GettyImages

943 0

Италианският шампион Ювентус реши да пощади водения от Ивайло Петев Динамо Загреб, стигайки само до 2:0 над хърватския тим.

През първото полувреме вратарят на гостите стигна до цели 7 спасявания, с което успя да попречи на торинци да поведат. В 52' обаче Игуаин го разпечата и гарантира победата на своите.

В 73' пък Ругани след центриране на Пянич вкара за 2:0 и реши всичко в двубоя. Гостите нямаха никакви положения срещу полурезервната селекция на Алегри, а 2-та гола бяха най-малкото, с което Петев можеше да се размине.

По-интересно беше във Франция, където Лион и Севиля завършиха наравно 0:0, а с това испанският тим продължава напред към осминафиналите. Олимпик обаче не заслужаваше тази съдба, след като буквално разби водения от Хорхе Сампаоли отбор. Лион отправи 25 удара, но едва 5 в очертанията на вратата. Севиля излезе за 0:0 и имаше много малко положения в мача, а на два пъти и гредата спаси гостите.

Ювентус оглави групата с актив от 14 точки, докато Севиля е с 11. Лион ще играе в Лига Европа с 8 пункта, а Динамо Загреб записа 0 точки и нито един гол на своята сметка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички