Юрген Клоп ще разчита за финала в Шампионска лига на бивш анализатор на Тотнъм


Юрген Клоп ще разчита за финала в Шампионска лига на бивш анализатор на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

2214 0

На 1 юни Ливърпул и Тотнъм ще определят новия победител в турнира Шампионска лига. Двата английски тима се изправят един срещу друг в среща на "Уанда Метрополитано" в Мадрид.

Днес "New York Times" информира, че мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп има скрит коз в ръкава си преди срещата. Става въпрос за това, че в лагера на германеца има бивш анализатор на "шпорите".

Иън Греъм е главен анализатор на Ливърпул в момента. В продължение на четири години между 2008 и 2012 година той е бил част от лондонския тим, но работата му в клуба по това време не е била уважавана.

КЛЮЧОВ ИГРАЧ НА ЛИВЪРПУЛ ПОДНОВИ ТРЕНИРОВКИ ПРЕДИ ФИНАЛА В ШЛ

Очевидно това не е така на "Анфийлд", като американското издание твърди, че именно Греъм е човекът, който препоръчва Мохамед Салах на Юрген Клоп. Тогава анализаторът заявява, че именно някогашната звезда на Рома ще пасне идеално в атака с Роберто Фирмино и така се стига до трансфера му. Освен това Греъм подсказва и за трансфера на Наби Кейта, който бе привлечен миналото лято от РБ Лайпциг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички