Юрген Клоп разказва с подробности за разговора с Хосеп Гуардиола след финала в Шампионска лига


Юрген Клоп разказва с подробности за разговора с Хосеп Гуардиола след финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

4459 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разказва за проведения разговор с колегата си от Манчестър Сити Хосеп Гуардиола. Испанецът лично се свързва с Клоп след финала в Шампионска лига, който мърсисайдци печелят с 2:0 срещу Тотнъм.

Германецът все още е в еуфория, разхожда се със златния медал около врата си и бира в ръка, когато към него се приближава Лий Ноубс. Той е физиотерапевт, който пристига на "Анфийлд" от Манчестър Сити през ноември. 

"Той ми подаде телефона. Погледнаха и на него пишеше "Пеп". Казах си: О, моят приятел Пеп, Пеп Лийндерс. Когато започнах да говоря обаче разбрах, че това е "другият Пеп", споделя Клоп.

"Между нас има много респект. Не знам кой на кого се обади, но Лий е работил и за него, сега е при мен. Страхотен момент. Поговорихме за невероятния сезон, който имахме, пошегувахме се малко. Очевидно и двамата бяхме в отлично настроение. 

Нямам нужда да се карам с някой край тъчлинията. Не ми е нужно да има в мен онова негативно отношение, когато видя колега до мен на терена. Продължавам да искам да спечеля на всяка цена, без да създавам излишно напрежение. 

С Пеп не се чуваме постоянно. Аз много го уважавам, говорим си преди мачовете по между ни. А очевидно и когато физиотерапевтът ни се свърже с Пеп и аз имам шанса да взема телефона", с усмивка завършва мениджърът на Ливърпул.

По-късно днес Ливърпул се изправя срещу Манчестър Сити в спор за отличието Къмюнити Шийлд. Къде може да гледате дербито вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички