Юрген Клоп разказва с подробности за разговора с Хосеп Гуардиола след финала в Шампионска лига

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разказва за проведения разговор с колегата си от Манчестър Сити Хосеп Гуардиола. Испанецът лично се свързва с Клоп след финала в Шампионска лига, който мърсисайдци печелят с 2:0 срещу Тотнъм.

Германецът все още е в еуфория, разхожда се със златния медал около врата си и бира в ръка, когато към него се приближава Лий Ноубс. Той е физиотерапевт, който пристига на "Анфийлд" от Манчестър Сити през ноември. 

Гуардиола откачи срещу коментар на Клоп за трансферите в Сити и Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази гласно несъгласието си и разочарованието си от изказването на Юрген Клоп, че "гражданите" жив...

"Той ми подаде телефона. Погледнаха и на него пишеше "Пеп". Казах си: О, моят приятел Пеп, Пеп Лийндерс. Когато започнах да говоря обаче разбрах, че това е "другият Пеп", споделя Клоп.

"Между нас има много респект. Не знам кой на кого се обади, но Лий е работил и за него, сега е при мен. Страхотен момент. Поговорихме за невероятния сезон, който имахме, пошегувахме се малко. Очевидно и двамата бяхме в отлично настроение. 

Клоп призна: Салах и Фирмино може и да не играят срещу Манчестър Сити

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че все още не е сигурен дали двете големи звезди на тима - Мохамед Салах и Роберто Фирмино, ще стартира...

Нямам нужда да се карам с някой край тъчлинията. Не ми е нужно да има в мен онова негативно отношение, когато видя колега до мен на терена. Продължавам да искам да спечеля на всяка цена, без да създавам излишно напрежение. 

С Пеп не се чуваме постоянно. Аз много го уважавам, говорим си преди мачовете по между ни. А очевидно и когато физиотерапевтът ни се свърже с Пеп и аз имам шанса да взема телефона", с усмивка завършва мениджърът на Ливърпул.

По-късно днес Ливърпул се изправя срещу Манчестър Сити в спор за отличието Къмюнити Шийлд. Къде може да гледате дербито вижте тук.

Още по темата

Please select answer!