Юрген Клоп прави три промени за мача с Цървена звезда


Юрген Клоп прави три промени за мача с Цървена звезда
Снимка: Getty Images/Guliver

1120 0

Отборът на Ливърпул гостува в Белград на сръбския шампион Цървена звезда в мач от груповата фаза на Шампионска лига тази вечер. Двата тима ще премерят сили на "Мала Маракана", а мърсисайдци ще търсят задължителна победа, за да продължат борбата с ПСЖ и Наполи за първото място в групата.

След като вече стана ясно, че Джердан Шакири няма да пътува с мърсисайдци до западната ни съседка, медиите на Острова днес информират, че по всяка вероятност Юрген Клоп ще направи три промени в стартовия си състав от мача с Арсенал през уикенда

Най-вероятно Роберто Фирмино ще получи почивка в срещата, а неговото място ще вземе Даниел Стъридж. Английският национал страда от липса на игрово време, а с мача в сръбската столица, той може да докаже, че заслужава повече минути с екипа на Ливърпул. Очаква се и десният защитник Трент Александър-Арнолд да получи почивка за срещата, а неговото място ще заеме Джо Гомес. В средата на защитата до Върджил ван Дайк по всяка вероятност ще застане Деян Ловрен. Третата промяна за Клоп е в средата на терена, където по всяка вероятност място ще намери Адам Лалана, който ще замени набиращия скорост Фабиньо.

ЮРГЕН КЛОП С ГЕНИАЛНО СРАВНЕНИЕ ЗА ДЖЕЙМС МИЛНЪР

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички