Юрген Клоп надъхал Ливърпул с "нечувана" реч преди мача с Барселона


Юрген Клоп надъхал Ливърпул с "нечувана" реч преди мача с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

13990 0

Отборът на Ливърпул направи един от най-запомнящите се обрати в ерата на Шампионска лига. Преди седмица мърсисайдци загубиха с 0:3 гостуването си на "Камп Ноу", но вчера по категоричен начин се разправиха с Барселона и след 4:0 у дома продължават към финала в Мадрид на 1 юни.

Защитникът на "червените" Деян Ловрен даде интервю за клубния сайт, в който повдигна завесите за случилото се в съблекалнята преди първия съдийски сигнал. Хърватският бранител разкри, че мениджърът Юрген Клоп е вдигнал духа на играчите си с реч, която до момента в клуба не са чували.

"Преди мача той каза невероятни думи. Беше нещо брилянтно и мисля, че това повдигна много духа на играчите. Беше от рода на "Вярвайте! Вкарайте си го в главите, можем да го направим. Това бяха думи, които до сега не сме чували. 

АВТОБУСЪТ НА БАРСЕЛОНА СИ ТРЪГНА ОТ "АНФИЙЛД" И ЗАБРАВИ ЛИОНЕЛ МЕСИ

Каза още: Момчета, вярвайте. Дори и да не вкараме в първите 15, 20 минути, продължете да вярвате, че можем да го направим в 65, 66 и 67 минута. А тогава с "Анфийлд" зад гърба ни, повярвайте, можем да направим този обрат. Направихме го веднъж срещу Дортмунд, можем да го направим и днес. Просто покажете шибаните си топки". И ние го направихме", споделя историята Ловрен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички