Във Франция категорични: Неймар трябва да е на пейката на ПСЖ


Във Франция категорични: Неймар трябва да е на пейката на ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

2715 0

За пореден път в последните месеци Неймар стана обект на сериозни критики от френските медии. Журналистите, следящи изкъсо представянето на ПСЖ, са категорични в мнението си, че Анхел ди Мария трябва да остане в титулярния състав на Томас Тухел, а бразилският ас да седна на пейката за гостуването на парижани на Реал Мадрид в мач от 5-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. 

Бившата суперзвезда на Барселона не успя да впечатли с изявите си за клуба при завръщането си в игра при победата с 2:0 над Лил в петък вечер, а слабата му игра беше кулминацията на разочарованието на ръководството на тима срещу Неймар, който през седмицата посети купон в Мадрид без позволение

Междувременно Ди Мария е може би най-добрият играч на ПСЖ през настоящия сезон и се представя фантастично в поредица от мачове. Това важи с пълна сила за срещата с Реал Мадрид на старта на Шампионска лига, след като реализира 2 гола за успеха с 3:0 над "лос бланкос". Това провокира френските медии единодушно да искат аржентинския ас като титуляр в селекция на Тухел, редом до Мауро Икарди и Килиан Мбапе, като тримата формираха страхотно трио в атака. 

Засега не се знае дали Тухел ще се поддаде на медийни натиск, но самият той е наясно, че Неймар не е в оптимална кондиция след поредната контузия, която получи в началото на сезона. Въпреки това бразилецът играе успешно срещу Реал Мадрид, като в кариерата си има 9 мача срещу "кралете", в които е вкарал 3 гола и е раздал 5 асистенции. 

Преди битката на двата европейски колоса една от основните теми е свързана с другата голяма звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе. Зинедин Зидан разкри по време на пресконференцията си, че има желание да е треньор на френския ас и е фен на качествата му. Тухел обаче не се трогна от думите на колегата си и отговори злостно на коментара на Зизу за Мбапе (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички