Венгер: Последните 25 минути бяха истински кошмар за нас


Венгер: Последните 25 минути бяха истински кошмар за нас
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1603 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не скри разочарованието си след разгромната загуба на неговия тим с 1:5 от Байерн Мюнхен. Двата тима се срещнаха на Алианц Арена в първия осминафинален сблъсък помежду си в Шампионската лига.

"Проблемите ни настъпиха след третия гол. Загубихме организацията на играта си и от този момент натам изглеждахме уязвими. Последните 25 минути бяха истински кошмар за нас. Изглеждахме така сякаш нямахме идея как да отговорим на съперника. Като цяло трябва да призная, че Байерн бе по-добрият тим. Играха много добре през второто полувреме, докато ние допуснахме сериозен спад в нашето представяне. Не търся обаче оправдания.

Наставникът на „топчиите” все пак сподели, че сериозна роля за поражението е изиграла и принудителната смяна на Лоран Кошчелни. В 49-ата минута при резултат 1:1 капитанът на тима получи контузия и бе заменен от Габриел Паулиста.

"Ако ме бяхте попитали дали бих искал Кошчелни да остане на терена – щях да отговоря „да”. След загубата на централния ни бранител, изглеждаше така сякаш сме загубили нашата организация, но освен това имахме проблем и с нашата психическа нагласа”, допълни френският специалист.

Реваншът между двата тима е на 7 март на стадион „Емирейтс” в Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички