Валверде: Преди страдах от Меси, а сега е част от моя отбор


Валверде: Преди страдах от Меси, а сега е част от моя отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

1790 0

"Наистина оценяваме тази победа, защото се изправихме срещу финалиста от миналата година. Не допуснахме гол, а отбелязахме три попадения. Тези три точки ни носят положителни емоции". Това заяви наставникът на Барселона Ернесто Валверде.

Вчера отборът на каталунците направи сериозна заявка на старта на Шампионска лига, след като категорично се наложи над миналогодишния финалист в надпреварата Ювентус с 3:0 в мач от група D на турнира.

"Играхме добре и имахме необходимото търпение да изчакаме да откраднем топката и да ги нападнем. Никога не знаеш кога ще се отвори играта, така че трябва да продължаваш", коментира испанският специалист.

"Много пъти съм страдал, когато съм се изправял като треньор срещу Меси. Сега имам щастието и късмета той да е част от моя отбор. Когато той владее топката, очакваш, че нещо хубаво може да се случи. Можеш да го поставиш на всяка позиция, от която той да отбележи. Неговата класа винаги е една и съща, независимо къде се намира на терена. Няма значение дали е крило или е в средата, той винаги е свързан с играта", сподели Валверде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички