Валверде: Моля за извинение, аз съм виновен за всичко


Валверде: Моля за извинение, аз съм виновен за всичко
Снимка: Getty Images/Guliver

1709 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде поднесе извиненията си на феновете за загубата на своя отбор от Рома в реванша от четвъртфиналите в Шампионска лига. Класическата победа стигна на италианците да се класират на полуфинал за сметка на каталунците.

"Молим за извинение феновете. Сега трябва да се вземе в ръце и да се съсредоточим на останалите турнири", написаха от Барселона в официалния си профил в Туитър. Думите са на Валверде.

Малко по-късно испанецът говори по-обширно за трагичния мач за цяла Каталуня и не само. Той пое изцяло вината за разгрома.

"Сезонът е дълъг и е трудно да победим в този турнир. Разбираме какво е разочарованието на феновете. Искахме да играем на полуфиналите, но това е футболът. Това поражение ще ни повлияе, но ние трябва да се изправим и да продължим, защото има още два турнира, които искаме да спечелим", коментира Валверде.

"Не успяхме с нищо да отвърнем на Рома, всичко им се получаваше тази вечер, а ние с всички сили се опитвахме да играем нашия футбол. Това е болзенено поражение. Вярно е. Всички искат да спечелят този турнир, но победителят е само един. Ние не го направихме, но трябва да продължим да гледаме напред. Нищо друго не ни остава. Досега не сме спечелили нищо и трябва да се съсредоточим върху това. Нося пълната отговорност за случилото се. Аз ръководя този отбор. Аз съм виновен", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички