Валверде: Меси винаги е на ниво в големите мачове


Валверде: Меси винаги е на ниво в големите мачове
Снимка: Getty Images/Guliver

1117 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде засипа с похвали звездата на тима Лионел Меси, който отбеляза два гола при победата над Манчестър Юнайтед с 3:0 миналата вечер. Аржентинецът се разписа два пъти в началото на двубоя на "Камп Ноу", за да сломи съпротивата на "червените дяволи" и да помогне на каталунците да достигнат първи полуфинал в Шампионска лига от четири години насам.

"Меси винаги е на топ ниво във важните мачове, не само в определени моменти, но през целия мач. Той винаги може да вкара гол, но също така изнася цялата тежест на нашата атака. Отдавна не бяхме достигали полуфиналите, а миналата година загубихме по болезнен начин на четвъртфинал, така че този мач бе много важен за нас. Те са много добър отбор и можеха да ни създадат проблеми, така че ние трябваше да бъдем концентрирани и да играем с интензитет през цялото време", коментира Валверде след успеха.

"Чувстваме се добре и сме уверени. В следващия кръг отново ще срещнем голям отбор и имаме 10-15 дни да се подготвим. Искаме да стигнем до финала", допълни треньорът на Барселона. Междувременно нападателят на Юнайтед Ромелу Лукаку още след първия мач обяви, че не вярва в обрат в реванша. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички