ВИДЕО: Заповедта на Рамос към Роналдо да симулира - реалност или измислица?


ВИДЕО: Заповедта на Рамос към Роналдо да симулира - реалност или измислица?
Снимка: Guliver/GettyImages

2940 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и голмайсторът на тима Кристиано Роналдо изпаднаха в неприятна ситуация, след като популярното предаване "Jugones" публикува видео, на което се вижда как защитникът дава нареждания на португалеца.

Няколко медии вече написаха, че инструкциите са били CR7 да симулира, за да изкара втори жълт картон на капитана на "дюшекчиите" Габи. Халфът можеше да бъде изгонен няколко пъти за груби нарушения, но успя да изкара двубоя до край, но отборът му не успя да елиминира Реал Мадрид в Шампионска лига.

Рамос обаче не казва на Роналдо да симулира, а да провокира играча на Атлетико Мадрид, както може да се види от самото видео, публикувано от "Jugones". Това е действие, което правят много отбори, когато рано в срещата някой получи официално предупреждение в мача.

Това важи особено за халфове, защото противниковият отбор започва да атакува през неговата зона, за да се опита да си спечели нарушение, което може да се окаже решаващо за червен картон.

Да не забравяме, че рано-рано в срещата Данило също получи жълт картон, а "дюшекчиите" се опитаха да атакуват през дясната зона на защитата на Реал Мадрид. Кореа и Гайтан бяха пуснати през второто полувреме, за да притиснат "белия балет" в тази зона, но не сполучиха, заради доброто покритие от Модрич и Каземиро, които помагаха на бразилеца от този момент нататък.

В крайна сметка, Роналдо не успя да изкара червен картон на Габи, тъй като през второто полувреме полузащитата на Атлетико свърши страхотна работа в покриването на своя капитан. Но и Рамос в нито един момент не нареди на звездата на тима да симулира. И ако сте гледали срещата внимателно, то със сигурност сте забелязали, че в нито един момент Кристиано не се е опитвал да симулира, въпреки че има афинитет към подобни изпълнения на футболния терен.


Sergio Ramos Signals To Cristiano Ronaldo About... by wfproductions

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички