ВИДЕО: Пропускът на годината в Шампионска лига се случи в Рим


ВИДЕО: Пропускът на годината в Шампионска лига се случи в Рим
Снимка: Guliver/GettyImages

2467 0

Феновете на световния футбол са се нагледали на какви ли не пропуски, но по време на срещата Рома - Реал Мадрид, която завърши с успех на победителя в последните 3 издания на Шампионска лига, видяха най-сензационно неточното изпълнение в първите 5 кръга на турнира.

През първото полувреме Рома имаше превес в добрите положения, а Патрик Шик се отчете с много сериозен пропуск около 30'. Но не за този момент от мача става въпрос - пропускът на века, според някои фенове в социалните мрежи, се случи в продължението на първото полувреме, и то при резултат 0:0.

Карвахал загуби топката край тъчлиния дълбоко в собствената си половина, а от това произлезе пробив край аутлинията на Заниоло. С отлично подаване той матира и защитата, и Тибо Куртоа, който се опита с плонж по някакъв начин да предпази полупразната си врата от набега на Чингис Юндер, който беше изведен на 2 метра почти фронтално срещу вратата. Необезпокояван от никого и с паднал на земята вратар, турският национал беше изключително неточен, пращайки топката над вратата. Изумително:

Междувременно след изиграването на първата порция от 5-ия кръг на груповата фаза станаха ясни и първите осминафиналисти в Шампионска лига - вижте ги!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички