ВИДЕО: Фенове на Аякс и фойерверки не оставиха Кристиано и компания да се наспят


ВИДЕО: Фенове на Аякс и фойерверки не оставиха Кристиано и компания да се наспят
Снимка: Getty Images/Guliver

1440 0

Привържениците на Аякс "спретнаха" неприятно парти в чест на съперника на любимия им отбор в Шампионска лига - Ювентус. Холандските фенове изстреляха непредвидени фойерверки в непосредствена близост до хотела, в който са настанени "бианкорените", а изненадата се случи в ранните часове на денонощието.

Неприятностите за "старата госпожа" са настъпили тази сутрин, при това на два пъти - първо в 2 часа през нощта чрез фойерверки, а два часа по-късно феновете на Аякс отново са използвали пиротехника, за да са сигурни, че не е останал нито един играч на Ювентус, който да не се е събудил от силния шум.

Фойерверките са били с продължителност пет минути, като извършителите веднага са напуснали мястото с автомобили. Видео от събитието около хотела обаче бързо обиколи социалните мрежи, където срещна противоречиви реакции.

Тази вечер Ювентус гостува на Аякс в мач от 1/4-финалите на Шампионска лига, а двубоят може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички