В мач без значение: Базел нанесе второ поражение на Манчестър Сити на "Етихад" (ВИДЕО)


В мач без значение: Базел нанесе второ поражение на Манчестър Сити на "Етихад" (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1206 0

Отборът на Базел отпадна от турнира Шампионска лига с класа. Швейцарският тим нанесе втора загуба на Манчестър Сити на техния "Етихад" през сезона и първа в последните две години в турнира с 2:1, но това не помогна на гостите. След поражение в първата среща с 4:0, сега те отпадат на 1/8-финал, а "гражданите" продължават в следващата фаза.

Очаквано, още в 8' момчетата на Хосеп Гуардиола поведоха в резултата, след като Бернардо Силва получи в дясно от вратата и подаде успоредно към далечната греда, където непокрит бе Габриел Жезус. Нападателят на тима нямаше проблем да открие в опразнената врата. Само 9' по-късно обаче гостите изравниха. Ривейрос напредна от ляво в наказателното поле, опита удар, но топката рикошира в крака на играч на домакините и попадна на този на Ельоунуси, който от около 10 метра вкара топката с мощен шут.

20' преди края на срещата Базел отново смълча "Етихад" с нова прекрасна атака. Ельоунуси настигна дълъг пас почти до гол линията, освободи се от бранител в небесно-синьо и пусна пас в коридор към Ланг, който шутира в близкия ъгъл и изненада Браво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички