"Учителят" Анчелоти: Дребните детайли решиха мача


"Учителят" Анчелоти: Дребните детайли решиха мача
Снимка: Getty Images/Gulliver

3511 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти коментира причините, довели до загубата на неговия тим с 1:2 от Реал Мадрид от четвъртфиналите в Шампионската лига.

Срещата на „Алианц Арена” започна отлично за "баварците", които откриха чрез Артуро Видал, който впоследствие изпусна и дузпа. След почивката обаче гостите осъществиха пълен обрат след две попадения на Кристиано Роналдо, а освен това Байерн остана с човек по-малко заради изгонването на халфа Хави Мартинес.

"Дребните детайли бяха решаващи в този мач. Изпуснахме дузпата, след което ни вкараха изравнителен гол в началото на второто полувреме. Червеният картон на Хави Мартинес тотално промени срещата”, заяви опитният специалист.

"Контролирахме нещата през първото полувреме, но не се възползвахме от своите шансове. Въпреки че задачата ни се утежни допълнително, след като останахме с човек по-малко, успяхме да се представим добре. Имаме шест дни до реванша. Остават още 90 минути, в които ще дадем всичко от себе си. Както казват в Италия, все още сме живи”, заяви още Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички