Тухел: УЕФА ни игнорира, сякаш някой е плиснал бира по автобуса ни


Тухел: УЕФА ни игнорира, сякаш някой е плиснал бира по автобуса ни

1175 0

Треньорът на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел беше разочарован и омерзен от решението на УЕФА мачът с Монако в Шампионска лига да бъде отложен само с ден след терористичната атака.

"Нас никой не ни попита. Просто ни уведомиха с текстово съобщение, че УЕФА, която е в Швейцария, е взела съответното решение. Отвратително чувство. Нас просто ни игнорираха. Изпитахме чувство на безпомощност, тъй като бяхме задължени да си свършим работата, а останалото няма значение. Все едно в прозореца на нашия автобус са плиснали кутия бира", заяви Тухел, цитиран от "SKy Sports".

"Аз се опитах да вдъхновя играчите, така че те да се отнесат сериозно към играта. Но футболът не е най-важното нещо в света. Искахме да получим повече време, за да излезем в най-добра форма и да изпълним мечтата си в Шампионска лига", допълни специалистът.

Както е известно, час преди мача с Монако в Шампионска лига в близост до автобуса на Борусия избухна взрив. При инцидента пострада защитникът Марк Бартра, чиято ръка бе оперирана. Мачът бе отложен за следващия ден и в него германците паднаха от Монако с 2:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички