Стивън Джерард обясни защо напусна трибуните на "Анфийлд" преди края на мача с Барселона


Стивън Джерард обясни защо напусна трибуните на "Анфийлд" преди края на мача с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

7117 0

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард логично бе един от десетките хиляди на стадион "Анфийлд" във вторник вечер. Бившият капитан на тима не пропусна реванша от 1/2-финалите в Шампионска лига, в който любимият му клуб отстрани Барселона след 4:0 и за втора поредна година ще играе финал в най-комерсиалния футболен турнир. Стиви Джи обаче не бе засечен от камерите след края на срещата, а по-късно стана ясно, че си е тръгал преди последния съдийски сигнал.

"Нервите ми в онази вечер на "Анфийлд" бяха трудни за контролиране. Просто трябваше да си тръгна веднага, след като стана 4:0. 7-годишната ми дъщеря бе с мен и използвах нея като оправдание, като казах на хората, че трябва да си ходим, защото тя е на училище на другия ден.

Но истината е, че всичко бе заради нервите ми. Господ знае през какво минаха играчите. Не мисля, че щях да издържа, ако Суарес, Коутиньо или Меси бяха разбили сърцето ми в края на мача. За това реших, че мога да прескоча трафика и да си тръгна от там преди нещо да се обърка", сподели бившият капитан на Ливърпул и Англия.

ДЖЕРАРД РАЗКРИ КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРИ ПРОСЛОВУТОТО ПОДХЛЪЗВАНЕ ПРЕЗ 2014 ГОДИНА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички