Спалети за Икарди: Един играч не може да направи цял отбор


Спалети за Икарди: Един играч не може да направи цял отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

945 0

Наставникът на Интер Лучано Спалети не скри разочарованието си от отпадането на тима от Шампионска лига, като изтъкна, че единствено капитанът на "нерадзурите" е бил на нужното ниво в двубоя с ПСВ Айндховен.

Италианският отбор не успя да победи съперника си у дома, като двубоят завърши при равенство 1:1, което изпрати Интер към турнир Лига Европа, вместо към осминафиналите на Шампионска лига. "Един играч не може да направи цял отбор. Икарди отговори на предизвикателството. Той не само вкара гол, също така дриблираше добре и вършеше работа в защита, но няма как един футболист сам да изгради голям отбор", коментира Спалети след двубоя.

Икарди отпразнува своя мач номер 200 за миланския гранд с изравнителен гол в 73-та минута на "Джузепе Меаца", но това не бе достатъчно за "нерадзурите", за да спечелят второто място в групата. "Поддадохме се на напрежението, загубихме твърде много топки, на тактическо ниво имаше дезорганизация, нервите ни бяха сковали. Не се възползвахме от шансовете, които създадохме. С нарастването на напрежението, губиш представа как да контролираш мача", допълни треньорът на Интер.

Всички резултати и голмайстори от снощи - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички