Солскяер: Тази вечер се видя разликата между двата отбора


Солскяер: Тази вечер се видя разликата между двата отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1116 0

"Когато стигнеш до това ниво, нямаш право на грешки и трябва да се възползваш от шансовете си". Това обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр след загубата от Барселона с 0:3 в реванша от четвъртфиналите на Шампионска лига.

"Червените дяволи“ изоставаха с 0:1 след първия мач на "Олд Трафорд“, но започнаха силно двубоя на "Камп Ноу" и имаха три изгодни ситуации в първите десет минути, които обаче пропуснаха. След това груби грешки на Ашли Йънг и Давид де Хеа позволиха на Лионел Меси да вкара два гола и на практика да реши изхода от срещата.

"Не се възползвахме от страхотния си старт, а те вкараха с първите си два удара към вратата и мачът приключи. Справихме сме добре, за да стигнем дотук, но тази вечер се видя разликата между двата отбора. Класата на завършващите им удари бе изключителна“, коментира Солскяр след поражението.

"Меси е изключителен талант. Той и Кристиано са най-добрите футболисти в света в последното десетилетие и днес той показа защо всички мислят така. Може да се подготвяш колкото си искаш, но ако му дадеш пространство и време, той ще вкара голове и ще създаде голове. Фантастичен играч“, допълни норвежкият специалист. Каква чистка готви той в тима през лятото вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички