Смолинг: Говорих с Меси след мача, той знае, че не беше нарочно


Смолинг: Говорих с Меси след мача, той знае, че не беше нарочно
Снимка: Getty Images/Guliver

3347 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг коментира инцидента по време на мача с Барселона в Шампионска лига, в който разби носа на Лионел Меси. Той заяви, че суперзвездата на каталунците не му се сърди за това, което му причини.

Смолинг удари аржентинеца в единоборство в около 30-ата минута на двубоя. Наложи се лекарите на Барселона да се намесват, тъй като лицето на Меси беше обляно в кръв. След тяхната намеса капитанът на гостите съумя да продължи участието си в мача и игра до последния съдийски сигнал.

"Говорихме след това. Разговаряхме кратко и си подадохме ръка. Той знае, че това беше случайност. В този момент не осъзнавах, че съм го наранил във въздуха. Суарес също дойде при мен след мача, стисна ми ръката и ми пожела късмет", коментира футболистът пред "ВВС".

"Хубаво е, че можете да се сражавате на терена, но след мача да покажете уважение един към друг. В крайна сметка вие просто се опитвате да дадете най-доброто от себе си", допълни Смолинг. Вижте в този материал какво чудо се случи в Африка заради този мач. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички