Шеф в ПСЖ: Не ми се иска да вярвам, че има заговор срещу ПСЖ в Шампионска лига


Шеф в ПСЖ: Не ми се иска да вярвам, че има заговор срещу ПСЖ в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

932 0

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо коментира спорната ситуация в края на първото полувреме на мача с Реал (2:2). Тогава Марсело загуби топката в центъра на терена и ПСЖ организира бърза атака, при която Мауро Икарди бе фаулиран в наказателното поле от стража на „белия балет“ Тибо Куртоа.

Първоначално главният съдия Артур Диаш посочи бялата точка и изгони с директен червен картон белгийския вратар, но след намесата на ВАР португалският арбитър промени решението си и вместо това отмени най-тежкото наказание във футбола, като посочи нарушение в полза на Реал за избутване на Марсело от страна на Идриса Гей.

"Картината е ясна. Обещах да престана да говоря за съдийството. Вероятно не трябваше да дава червен картон на Куртоа, но съдията го направи. След като изгледа ВАР, реши да отмени наказанието. В регламента е казано, че той има право да направи това, само ако е допусната сериозна грешка, но според мен тя не беше такава. Със своето решение той можеше да изиграе ключова роля за остатъка от мача. Разбирам гнева на феновете, но не искам да повярвам, че това е заговор срещу ПСЖ, иначе всичко е свършено", заяви Леонардо.

В заключителния кръг Реал гостува на Брюж, а ПСЖ посреща Галатасарай. И двата мача ще се играят на 11 декември. А кое е единственото условие, срещу което Килиан Мбапе би подписал нов договор с ПСЖ вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички