Серхио Рамос изненада: Барселона е фаворитът в Шампионска лига


Серхио Рамос изненада: Барселона е фаворитът в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2450 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос изненадващо обяви, че според него фаворитът за спечелване на Шампионска лига този сезон е техният голям съперник Барселона. В същото време защитникът призна, че със съотборниците му също искат трофея, който би могъл да бъде четвърти пореден, спечелен от тях в турнира.

"Има много силни съперници, с които предстои да играем в турнира. И нито един от тях няма да бъде лесен. Барселона винаги е фаворит в Шампионска лига, защото те са много силни в Испания в последните години, а Ла Лига е най-доброто първенство", заяви Рамос, цитиран от "Football Espana".

КАКВО НАЧАЛО НА ШАМПИОНСКА ЛИГА!МЕСИ РАЗВИНТИ ХОЛАНДСКИЯ ШАМПИОН

"Разбира се, големите играчи си поставят за цел да победят в този турнир, включително и ние. Независимо от съперника или фазата, Реал винаги трябва да бъде конкурентоспособен и да печели всички турнири, в които участва. През този сезон има допълнителна мотивация за нас, защото финалът ще се проведе на стадиона на нашите съперници и да спечелим трофея тук е много важно за нас", допълни капитанът на актуалния шампион в Шампионска лига.

Реал стартира участието си в турнира тази година с домакинство на Рома. Финалът на тазгодишния турнир ще се проведе на стадиона на Атлетико (Мадрид) "Ванда Метрополитано".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички